Hetaste apparna just nu

En av de stora fördelarna med smartmobilerna är möjligheten att anpassa den precis enligt dina egna önskemål. Oavsett om du gillar sport, spel eller finans så finns det långa rader av appar för att anpassa din telefon så att den passar just dig.

Jag tänkte gå igenom de för tillfället mest populära apparna. Och, eftersom jag personligen har en Samsung så kommer dessa att vara hämtade från Google Play.

En av de populäraste apparna för tillfället gäller shoppingsiten Wish. Denna är förstås bara en enklare möjlighet att besöka hemsidan och handla. Hur det kommer bli med populariteten när Postnord höjertaxan och utökar leveranstiden återstår att se. Min gissning är att den kommer sjunka som en sten. Däremot tror jag inte att svenska företag, eller svenska staten, kommer tjäna så värst mycket på detta. De enda som kommer tjäna något är Postnord som slipper anställa fler i sin posthantering.

Bland de allra populäraste spelen hittar vi istället Ordet Kors, ett korsordsspel där du får kombinera bokstäver för att skapa rätt ord på rätt plats. Spelet har dock fått mycket varierande kritik och jag kan inte själv säga att jag har någon erfarenhet av att ha spelat det. Jag tycker inte ens om korsord, så min recension av spelet skulle nog bli något missvisande.

Bland de populäraste spelen återfinns även FIFA-Fotboll. Detta spel har varit en favorit bland konsollspelarna under många år och populariteten tycks hålla i sig trots att EA under senare tid utsatts för mycket negativ kritik för sina hutlösa in-game-avgifter. Trots detta är FIFA-Fotboll ett omtyckt spel som tilltalar många olika typer av spelare. Den enda kritik jag hittat gäller att det är dyrt att köpa nya spelare, vilket stämmer överens med den kritik som EA fått utstå under senare tid.

Det var en kort överblick över de allra populäraste apparna i Google play just nu. Vill du testa själv behöver du bara klicka in på Google play och själv ta dig igenom det nästan oändliga utbudet av appar. Alltid finns det något som kommer tilltala dig!

mts_steadyincome